داکتر خالده فروغ پنجمین تصویری را که بر دیوار خانهٔ مجازیام میآویزم، از شاعر و اندیشمند فرزانه و گرانمایه، داکتر لطیف ناظمی است.به پندار من «سایه و مرداب» نخستین ستارهٔ درخشان در آسمان شعرِ داکتر لطیف ناظمی است که درخشش آن ادامه دارد. شعر همینگونه باید باشد، هنوزی در کار نیست. شعر، یکبار مصرف نیست که بعد از مدتی خوانده نشود و بازنشسته شود. شعر ... بیشتر بخوانید »
به رخشانه غوری و همه ی رخشانه هایی که زیر سنگ ها جان دادند
سنگسار استاد لطیف ناظمی گیسوانش به دست باد افتاد باد بی آبروی زن باره پیرهن چاک چاک و خون آلود برقعش از هزار جا پاره زن در ان دشت خشک در گودال به یکی بقچه ی سفر می ماند مرد یک چشم باصدای بلند پشت هم آیه ی زنا می خواند مرد یک چشم نعره زد بزنید این زن زشت ... بیشتر بخوانید »
آیا ادبیات به سوی تعهد ستیزی می تازد؟
منیژه نادری: با ابراز سپاس از استاد لطیف ناظمی که به پاسخ پرسش ما که برای سومین برنامهٔ کتاب (۸ دسمبر ۲۰۱۸) مطرح شده بود، توضیح مفصل و عالمانه ارایه کردند که اینجا به گونهٔ مکمل به خواننده گان عزیز پیشکش میگردد: لطیف ناظمی من به تقسیم بندی جغرافیایی شعر نا باو رم و اگر ناگزیر باشیم که دست به چنین ... بیشتر بخوانید »
دوبیتی و غزلی از استاد لطیف ناظمی
لطیف ناظمی در سال ۱۳۲۵ خورشیدی در شهر هرات زاده شد. آموزشهای نخستین را در مدارس خانگی دید.از سال ۱۳۳۶ تا ۱۳۴۴ لیسه سلطان هرات را خواند. در سال ۱۳۴۸ از رشته دری دانشگاه کابل لیسانس گرفت و در همان بخش استاد شد. از سال ۱۳۶۱ تا پایان سال ۱۳۶۳ به تدریس زبان و ادبیات در دانشگاه همبولت آلمان غربی ... بیشتر بخوانید »